Om mig!

Hvem er jeg?
Mit fulde navn er Anders Østergaard. Jeg er født D. 7/1-1978 i Vejen (hvis nogen er i tvivl, er det ved Ribe), men er opvokset inde i hjertet af smilets by “Århus”, inde på Mejlgade. Min første tatovering, fik jeg i en alder af 18 år. Jeg havde selv designet en lille “Dragonfly” i sort som blev lavet i en lille sailor shop, på havnen i Esbjerg.

Interessen for tatoveringer
Som helt ung holdt jeg meget af, at sidde og tegne. Fordybe mig i min egen fantasi verden, og få det ud på papir. Deraf kommer også min forkærlighed for tatoveringer. Jeg havde min daglige gang forbi “Jim’s Tattoo”, hvor jeg i vinduet kunne se old school tattoo billeder, samt flash art som jeg kunne bruge lang tid på at betragte. Der gik noget tid, hvor jeg bare gik forbi og kiggede. Modet til at gå ind og se mig omkring, skulle lige skrabes sammen, men da jeg en dag gik ind mødte der mig, en flink ældre mand som smilede til mig og hilste pænt, hvorefter han spurgte hvad mit navn var. Jeg fik lettere nervøst fremstammet “Anders Østergaard”. Fra den dag, gik jeg ofte ind i butikken og hilste på Jim, fra tid til anden havde jeg mine nyeste tegninger med og drømmen om at blive tatovør spirede.

Drømmen blev til virkelighed
Mange år senere, ja faktisk i en alder af 32. Skulle det vise sig, at drømmen kunne blive virkelig. I slutningen af 2010, mødte jeg en ung fyr ved navn Mark.
Vi faldt i en god snak, og det viste sig at vi havde en del fælles interesser. Mark fortalte at han havde startet sin egen Tattoo Shop “Sinners Ink”. Mark tilbød mig at tage mig i lære, hvilket jeg selvfølgelig takkede ja tak til. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at nu skete det endelig, dagen hvor jeg kan komme til at udføre min livsdrøm er nu her for mine fødder. Mark lærte mig rigtig meget: Kunsten om det at tatovere, alt om den teknik han kendte til, hvor vigtigt det er at arbejde i et sterilt miljø og om hvordan en tatovering skal bygges op fra bunden. Alle begyndelser er svære, så i starten tegnede jeg meget, kiggede Mark over skulderen når han arbejdede, simpelthen sugede alt til mig som jeg kunne komme i nærheden af. Jeg lærte den basale teknik på syntetisk hud, da jeg ikke var erfaren nok endnu, til at begynde på mennesker. I 2011, begyndte jeg dog at arbejde på mennesker. I starten var det kun venner og bekendte der ville ligge hud til, da det tager en god rum tid at bliver god nok til at tage betaling for det. Dog varede det ikke længe før jeg begyndte at blive mere selvsikker i mit arbejde, samt tiltroen fra andre mennesker voksede ret hurtigt. Nu brugte jeg næsten alt min tid på at tegne og tatovere, jeg kunne virkelig mærke at jeg havde fundet min sande passion. Folk som jeg ikke engang kendte, begyndte nu at kontakte mig, for at få lavet deres tatovering.

Mit speciale
Tattoo kunst er et meget bredt emne og der findes et hav af forskellige stilarte. Dog forelskede jeg mig hurtigt i den stil der hedder “Black’n’Grey, som for mig minder om mest om det jeg altid har lavet op igennem min opvækst, nemlig at tegne med blyanter. Det er også den stil jeg har valgt at dekorere min egen krop med, så af de årsager falder den mig mest naturlig at arbejde med. Jeg er dog åben for nye veje og nye ting, da det altid er spændende at udvikle sig inden for sit fag. I mit fag såvel som i alle andre, er det altid vigtigt at bestræbe sig på at blive bedre og udvide sine skills. Jeg elsker at arbejde som tatovør, jeg gør altid mit absolut bedste for at levere det bedst mulige stykke arbejde til en hver af mine kunder. Jeg forsøger hele tiden på at blive bedre som tatovør, jeg er stadin i kontakt med min gamle læremester mark, går på tattoo conventions og seminare samt en daglig kontakt med andre kunstnere. For mig personligt vil kunsten ALTID komme først, jeg ser mig selv som en kunstner og ikke kun som tatovør. Det er din sikkerhed som kunde, når du vælger mig frem for en anden!

Flyingneedles?
Vi er nu fremme til det punkt, hvor jeg har valgt at starte min egen shop, “Flyingneedles Tattoo”. Jeg holder til på Jyllands Allé 12, 8000 Aarhus C. Hos mig har du muligheden for at få lavet custom design. Dette design vil blive lavet til dig og kun dig, dette foregår i samarbejde med dig som kunde således at du giver eller sender mig dine ideer, samt materiale i form af tegning eller billede som kan give mig en større forståelse af hvad du vil have lavet. På den måde bliver der ikke spildt energi på unødvendig tegnet tid. Hvis jeg laver et Custom design må det forventes, at jeg som kunster også selv tilføjer mine egne ideer, som jo også er med til at gøre motivet helt specielt og unikt. Når en tatovering er færdig får du som kunde altid grundige instruktioner i hvordan jeg anbefaler du efterbehandler din nye tatovering, så den heler pænt op. Jeg kontakter også altid mine kunder i tiden efter tatoveringen er helet op og høre om slutresultatet er tilfredsstillende. Skulle der efterfølgerne være en rettelse sker dette naturligvis uden ekstra omkostninger.

Laser
Inde for Laser har jeg 2-3 års arbejds erfaring. Jeg er blevet oplært af og grundigt instrueret i hvordan man gør.
Antallet af sessioner kommer helt and på størrelsen, om det er farve eller Black’n’Grey, hvor gammel den er osv.
Send mig et billede af det du vil have fjernet, og ud fra det vil jeg så komme med en ca. pris. Prisen går fra 30o DKK.
Laser kan jeg også tilbyde inden en coverup, så det nu er faded så meget at det bliver lidt nemmere at finde noget der dækker ordentligt.

Blæk og Hygiejne
Jeg bruger KUN anerkendte og EU godkendte og allergitestet mærker i forhold til det blæk der bliver brugt. Jeg bruger kun hermetisk forseglet og sterile engangs nåle, samt hele min arbejds station bliver vasket grundigt ned med sprit før brug og pakket helt ind i plastik, hvorefter jeg så spritter af igen når vi er færdige.