Maj

Lidt om mig!
Mit navn er Maj Braüner Sørensen og jeg er lærlingen her i shoppen!
Jeg har altid holdt meget af at tegne, derfor valgte jeg også at tage min uddannelse på Visuel HF i Viborg.
Der har jeg arbejdet med mange forskellige tegne teknikker, både digitalt og almindeligt med pen på papir.
Hvor jeg har lært omkring visualisering, konstruktion, dynamik, skravering, forståelse for dybde, komposition og meget mere.
Jeg har arbejdet med animation og photoshop.
Men interessen for tatovering startede først via de sociale medier, hvori jeg selv syntes det så ud som en spændende branche, hvor jeg kunne forsætte med at udfolde mig kunstnerisk og blive ved med at arbejde med kunst og tegninger.

Vejen til hvor jeg er idag! 
Lidt før jeg afsluttede min HF gik jeg så ud på gammeldags manér med min tegneportfolio mappe og forsøgte at finde læreplads som tatovør. Det viste dog at være en del svære end jeg først havde forstillet mig. Jeg var i mange forskellige tattoo shops rundt omkring, men alle steder var havde de i forvejen en lærling eller havde ikke brug for nogen. Jeg fik dog stadig stor ros for mit tegne arbejde, så jeg lod mig ikke slå ud og fortsatte med at søge. På et tidspunkt var jeg inde i en tattoo shop og søge og heller ikke der var der mulighed for at jeg kunne komme i lære. Men tatovøren derinde, vidste at der tæt på var en anden tatovør der tilfældigvis søgte en lærling. Det var Flyingneedles Tattoo. Jeg tog derind og talte med ejeren og tatovør Anders Østergaard og han manglede ganske vist en lærling. Vi talte godt sammen og han syntes også rigtig godt om mit tegne arbejde og kunne tydelig se at jeg havde talent. Han besluttede sig for at give mig en chance for at komme i lære. Jeg startede i shoppen før jeg var helt færdig på HF, i begyndelsen hjalp jeg til hvor jeg kunne og brugte meget tid på at kigge Anders over skulderen mens han tatoverede sine kunder. Han forklarede mig omkring tatovering teknik, hygiejne og meget andet og det varede ikke længe før jeg begyndte at øve mig på kunstig hud.
Det var meget svært i begyndelsen, men samtidig også utrolig spændende.
Efter ca 6 månder, tatoverede jeg for første gang på en person, til Århus Tattoo Convention. Jeg var til at begynde med ikke særlig klar på ideen, men jeg fik lov til at vælge et motiv som min mester og jeg vidste, at jeg ville få et udmærket resultat med. Jeg overvandt min nervøsitet og fik tatoveret teksten “Savage” Alt imens mange forbipasserende og andre tatovører kiggede på mig.
Siden da har jeg tatoveret næsten hver dag og jeg elsker det.

Jeg holder meget af at tegne ud fra mine kunders ønsker, så kom ned i shoppen og få en kop kaffe og en snak om din næste tatovering, jeg glæder mig til at høre mere om lige netop dit projekt!